Rendezvényekhez

Az épület a csodálatos panorámával rendelkező külső részei és impozáns belső terei kiegészülve a képzőművészeti alkotásokkal és a helyi kávézóval tökéletes lehetőséget biztosítanak kisebb rendezvények lebonyolítására is.  A termek alkalmasak konferenciák, előadások, családi rendezvények megtartására, ilyen célra az épület két részből álló, együtt 49 m2 alap-területű, illetve az egy traktusú 45 m2 alapterületű helyiségei ajánlottak.

Mindkét terem külön, kényelmesen kb. 40 fő befogadására alkalmas, illetve a zárt tornác (60 m2) is berendezhető. A termek berendezéséhez kényelmes mobil székeket biztosítunk, az előadásokhoz kivetítő, vászon és hangosítás rendelékezésre áll. Az épületben vezeték nélküli internet működik. A rendezvényekhez hidegtálas és meleg étel (az épülettől 150 méterre lévő étteremből) kiszolgálás lehetséges.
Elérhetőség: A Nagymaros – Visegrád vasútállomástól 200 méterre, a Nagymaros – Visegrád kompátkeléstől 150 méter távolságra. Parkolási lehetőség a Duna-parton 50 méterre, illetve a CBA mögötti parkolóban.