Kávézó

A kávézóban prémium minőségű kávé mellett teák, üdítők, koktélok és minőségi borok, sörök is fogyaszthatók. Az italok mellé rendszeresen házi sós és édes sütemények is társulnak.

A Piazza d’Oro szemes kávéból készülő italok minden igényt kielégítő választékkal megtalálhatók, a hagyományos espresso és cappuccino mellett igen kedvelt a latte macchiato és a melange is. Az ínyenceknek ízesített (karamell, gesztenye, tiramisu…) kávékkal tudunk szolgálni, a merészebbek pedig ír kávéval vigasztalódhatnak. A könnyedebb italok közül a koffeinmentes kávé és a forró csoki, gyermekeknek pedig a habos kakaó is a kínálat része. A nyári melegben a fagylalttal készülő jegeskávé és jeges ice shake okozhat hűsítő pillanatokat.

Teákból elsősorban filteres kiszerelésben, de igen nagy választékban az English Tea Shop termékei fogyaszthatók, csak felsorolásképp kapható sztenderd fekete  és zöld teák mellett koffeinmentes; levendula, kamilla; csoki; gyömbér; citromfű; stb… ízesítésű is. A teák között újdonság az ún. sült tea, ami minden tartósító nélkül készítve, 100 százalékos igazi gyümölcs tartalmával télen kiváló meleg ital, nyáron pedig turmixként, vagy jégkásaként is fogyasztható.

A téli italválasztékból ki kell emelni a forralt bort, ami látványán és illatán túl ízével is hódít, nyári termékek közül pedig a hagyományos  mellett a gyümölcspürével készülő limonádékat.